„Curcubeie sfărâmate”, de Mary Jo Putney | RECOMANDARE DE CARTE

De Unica.ro, pe
Deprins cu primejdiile și bantuit de propriul trecut, lordul Michael Kenyon nu ezită să-și riște viața in valtoarea războiului. Acum insă se vede pus in fața unui pericol mult mai mare: acela de a-și pierde inima, indrăgostindu-se iremediabil de frumoasa infirmieră de pe front care i-a salvat viața… dar care nu poate fi a lui.

Considerată o adevărată sfantă pentru virtutea, altruismul și curajul său, Catherine Melbourne are un secret care o macină de multă vreme. In Michael vede forța și blandețea după care tanjește, insă, de dragul onoarei, trebuie să-și ascundă iubirea și să-l indepărteze. Chiar și atunci cand se eliberează dintr-o căsnicie care i-a adus numai nefericire, nu-i mărturisește adevărul lui Michael, deoarece știe prea bine că n-ar mai putea fi soția altcuiva.

Soarta ii oferă insă posibilitatea de a căpăta o avere, un titlu și o moștenire pentru fiica ei ‒ cu condiția ca Michael să joace rolul soțului in cursul vizitei pe o insulă sălbatică din Cornwall. Ceea ce incepe ca o simplă călătorie se transformă intr-un vartej nebun de pericole, trădări și iubire – o dragoste pătimașă, care nu mai poate fi negată.

Curcubeie sfărâmate nu face decat să ridice standardele pentru historical romance. Este una dintre cele mai bune cărți ale anului.“

TheRomanceReader.com

„Curcubeie sfărâmate”, de Mary Jo Putney, disponibilă la toate punctele de difuzare a presei, începând de joi, 8 august, la numai 19,99 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!