Cum îţi dai seama dacă ţi s-au făcut vrăji

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 24 iunie 2015, 13:14

Toată lumea a auzit cel puţin odată despre vrăji şi vrăjitoare în lumea modernă. Deşi misticismul românilor a evoluat spre alte credinţe, vechile ritualuri şi zicători încă mai au ecou în anumite zone ale ţării. Iată cum îţi dai seama că ţi s-au făcut vrăji.

Două direcţii: preoţii şi misticii. Cum recunoşti o vrajă

În general, cei care se laudă că pot desface vrăji sunt unii preoţi, călugări şi alţi oameni ai bisericii, sau mistici care nu recunosc termenul de vrajă, dar admit existenţa unor aşa numiţi „vampiri energetici”, care, prin puterile lor, iau din energia victimei şi astfel efectele simţite sunt ca cele ale unei vrăji.
În funcţie de credinţa personală, de cel care vă îndrumă sau de recomandările altor oameni care au trecut prin aşa ceva, puteţi alege să credeţi sau nu ce vă spun aceşti oameni.
Foarte adesea, aceşti autoproclamaţi „vindecători” sunt doar excroci, care cer bani în schimbul unor ceremonii menite să alunge spiritele rele, să elibereze omul de o vrajă sau să „purifice chackrele” de energii negative.

Varianta preoţilor care „fac dezlegări”

De cele mai multe ori, preoţii care se laudă cu „harul dezlegării de vrăji şi blesteme” propun soluţii care includ citirea textelor sfinte, fie că este vorba de Biblie, de citirea sau recitarea de rugăciuni, post sau alte ritualuri.

Varianta misticilor care „purifică energia”

De partea cealaltă, oamenii care pretind că te scapă de vrăji prin purificarea câmpului energetic, prin găsirea centrilor enegetici sau prin „terapie cu îngeri”, propun tot feluld e ritualuri cu fum aromat, anse şi muzică ambientală.
Citeşte mai departe şi vezi cum îţi dai seama dacă ţi s-au făcut vrăji, pe pagina următoare!
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!