Cum arată transsexualul cu 75 de operaţii estetice ilegale

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 13:23

După 75 de operaţii estetice ilegale, transsexualul Monique nu mai poate să meargă şi trăieşe din ajutorul de handicap.
În tinereţe erau un bărbat atrăgător. Acum este o femeie urâtă cu un handicap grav care nu îi permite să meargă singură. De vină sunt operaţiile estetice pe care Monique le-a făcut pe unde a apucat.
Pentru că nu îşi permitea să plătească operaţiile într-o clinică serioasă – şi probabil că niciun chirurg normal nu i-ar fi făcut atâtea – transsexualul a apelat la intervenţii mai ieftine. Multe dintre ele au fost opera celebrului chirurg John Reginald Brown, cunoscut sub porecla „Măcelarul Brown”. Acesta a ajuns la închisoare pentru omor după ce unul din pacienţii săi a murit pe masa de operaţie.
Cum arată transsexualul cu 75 de operaţii estetice ilegale
Din fericire, Monique a supravieţuit, dara rămas cu grave probleme de sănătate. O parte din siliconul injectat a migrat în diferite părţi ale corpului, iar pielea i-a fost grav afectată, astfel că acum trebuie să-şi machieze picioarele ca să poată purta fuste.
Nasul i-a fost operat de 23 de ori, iar sânii şi i-a mărit de nouă ori, dar Monique spune că ar mai vrea o mică operaţie la nas.
Cum arată transsexualul cu 75 de operaţii estetice ilegale
Acum în vârstă de 58 de ani, Monique s-a hotărât să împărtăşească povestea ei tragică şi a vorbit despre dependenţa de operaţii estetice care ar fi putut să-i fie fatală. Spune că în total i s-au injectat 12 litri de silicon în diverse părţi ale corpului şi că speră ca alte femei să înveţe ceva din păţaniile ei.
Cum arată transsexualul cu 75 de operaţii estetice ilegale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!