A naibii dragoste / Crazy Stupid Love

De Unica.ro, pe

În acest moment, totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel)!
La 40 de ani se poate lăuda cu o viaţă de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă…
… copii frumoşi şi este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soţia lui, Emily (Julianne Moore), îl înşală de ceva timp, motiv pentru care decide să divorţeze. Încă în stare de şoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întâlniri de câteva zeci de ani … este depăşit de situaţie.

Astfel, începe să-şi petreacă serile singur într-un bar şi are norocul să devină protejatul lui Jacob Palmer (Ryan Gosling), un playboy tânăr şi atrăgător, care îl ajută pe Cal să o uite pe Emily şi să profite de  noua sa libertate. Însa, în ciuda eforturilor lui, nu poate să ignore ce îi dictează inima şi toate drumurile îl duc exact în punctul din care a plecat.

O comedie originală cu mult umor inteligent, A naibii dragoste / Crazy Stupid Love, în regia lui Glenn Ficarra şi a lui John Requa şi avându-i în rolurile principale pe mult-îndrăgiţii: Julliane Moore, Steve Carrel şi Ryan Gosling, va putea fi vizionată începând de vineri, 16 septembrie la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!