Competiție culinară între Ellie White, Diana Bart şi Nicoleta Munteanu

De Unica.ro pe

Trei femei de succes s-au întrecut miercuri seara, 23 Octombrie, la competiția gastronomică „What’s Cooking@Barbizon”, patronată cu entuziasm, căldură și talent chiar de directorul general al World Trade Center (WTC), Cristina Ellie White una din cele mai cunoscute si apreciate voci din industria muzicală românească , Nicoleta Munteanu avocat, mediator, ambasador si mentor al antreprenoriatului feminin european si omul de televiziune Diana Bart, au „condimentat” a patra editie a evenimentului “What’s Cooking@ Barbizon”, organizata la Pullman Bucharest World Trade Center.

Competiţie de cooking cu vedete

Din aceasta competiție de arta culinară a ieșit victorioasă carismatica prezentatoare TV Diana Bart, preparatul care a convins juriul ca merita primul loc a fost “Avocado cu creveti”. Pe locurile doi și trei în preferințele juriului au fost “Magie de Ton cu semințe de bostan și ghimbir” al Nicoletei Munteanu si “Vita a la Stroganoff cu orez”, preparat de artista Ellie White.

La eveniment au luat parte Carmen Negoita, Galyna Pinzari, Cristian Martin, Monica Rosu si Sorin Dutoiu, care au jurizat alaturi de ceilalti invitati.Prima ediție „What’s Cooking@Barbizon” a avut loc pe 25 iulie, cu personalități din lumea financiar-bancară, iar seria va continua în fiecare lună, până în decembrie, când va fi ales un câștigător, în cadrul unei gale la care vor participa laureații fiecărei etape. Invingătorul va fi premiat cu o excursie la unul dintre
hotelurile lanțului Accor, din care face parte Pullman, unde se va bucura de un curs de gătit oferit de un chef celebru.
Competiție culinară între Ellie White, Diana Bart şi Nicoleta Munteanu

„Scopul evenimentelor este de a pune la încercare, în bucătărie, personalități unanim recunoscute pentru alte aptitudini și, de ce nu, de a le trezi un mare apetit de afirmare acestor personalități, într-un cadru destins și plăcut, creat de atmosfera de la Barbizon”, a declarat Cristina Chiriac, director general World Trade Center București, care are în portofoliu Pullman Bucharest World Trade Center și restaurantul Barbizon.

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica