Cele mai frumoase cinci plaje din Europa

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Marți, 22 martie 2022, 12:35

Dacă nu ţi-ai ales încă destinaţia de vacanţă, azi îţi arătăm care sunt cele mai frumoase cinci plaje din Europa. Cine ştie, poate vei ajunge să te relaxezi chiar pe una dintre ele vara aceasta…

Praia da Cova Redonda, Portugalia

În sudul Portugaliei, în apropiere de localitatea Alporchinhos, găseşti una dintre cele mai frumoase plaje ale Peninsulei Iberice. Praia da Cova Redonda este mărginită de pini, nu este foarte mare, însă are un farmec aparte, care te va cuceri pe loc.
Cele mai frumoase cinci plaje din Europa

Grande Plage Biarritz, Franţa

În sud-vestul Franţei, în apropiere de graniţa cu Spania, găseşti Plaja Biarritz. Cunoscută şi vizitată mai ales de către tineri, această plajă este considerată un loc al distracţiei – în imediata apropiere găsindu-se nenumărate baruri, cafenele şi restaurante.
Cele mai frumoase cinci plaje din Europa

Point of Saint Hernot, Franţa

Tot în Franţa, de data aceasta în nord-vest, în regiunea Crozon, găsim şi plaja Point of Saint Hernot. Cu un aspect mediteranean, zona este unică şi surprinzătoare. În plus, este cunoscută mai ales pentru că aici toţi turiştii practică sporturi nautice.
Cele mai frumoase cinci plaje din Europa

 • Vezi cele mai interesante locuri de vizitat in Franta!
 • Porto Santo, Madeira, Portugalia

  Plaja Porto Santo se găseşte pe o mică insulă, cu acelaşi nume, care face parte din arhipelagul portughez Madeira. Plaja are doar nouă kilometri, este incredibil de frumoasă, şi este considerată încă una din zonele ascunse de invaziile turiştilor.
  Cele mai frumoase cinci plaje din Europa

  Plaja Egremni, Lefkada, Grecia

  Egremni este o mică plajă localizată în nordul Insulei Lefkada, formată la baza unei stânci. Cu toate că nu este o plajă foarte uşor accesibilă, trebuie să cobori aproximativ 350 de trepte pentru a ajunge la ea, toţi cei care au fost acolo mărturisesc că este una dintre cele mai frumoase plaje ale Greciei.
  Cele mai frumoase cinci plaje din Europa
  Foto: Plaja Egremni, Porto Santo, Point of Saint Hernot, Grande Plage Biarritz, Praia da Cova Redonda – Shutterstock

  Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
  Urmărește-ne pe Google News
  Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!