Ce este #MusicJourney și ce sărbătoresc studiourile HaHaHa Production

De Unica.ro pe
Studiourile HaHaHa Production organizează în luna mai #MusicJourney, cea mai importantă sesiune muzicală privată din România la care vor participa producătorii celebrilor artiști Rihanna, Madonna, Beyonce, Eminem sau Adele, pentru a sărbatori în cel mai frumos mod 11 ani de existență.

Timp de o săptămână, zece dintre cei mai cunoscuți compozitori și producători muzicali din lume vor veni la Studiourile HaHaHa Production pentru a lucra împreună cu Smiley, cu Șerban Cazan, Head of Production HaHaHa și cu alți producători din echipa sa la următoarele hituri din muzica de pretutindeni.

După ce și-au pus amprenta pe piese precum „Despacito“ (Luis Fonsi), „You’re beautiful“ (James Blunt), „Wrecking Ball“ (Miley Cyrus) sau „Love on the brain“ (Rihanna), compozitorii și producătorii străini vor face cunoștință cu muzica produsă în România și cu creatorii ei într-un schimb de experiență din care câștigătorul va fi ascultatorul pasionat de muzică.

#MusicJourney este felul nostru de a sărbatori 11 ani de istorie HaHaHa Production pe piața muzicală din România, este ca un cadou pe care ni-l facem nouă ca pasionați de muzică, companiei noastre pe care dorim să o dezvoltăm în această industrie și, nu în ultimul rând, ascultătorilor muzicii noastre cărora le dedicam tot ce facem“, declară Smiley, artistul-producator care a fondat in 2008 HaHaHa Production.

Festinul creativ de care se vor bucura producătorii și compozitorii români și străini a fost planificat și organizat strategic în cele mai mici detalii de Filip Maria, fratele lui Smiley și directorul HaHaHa Production: „Lucrăm în una dintre cele mai frumoase și aducătoare de emoții industrii din lume. O întâlnire între creatorii de muzică de la Ha și cei din America, UK sau Norvegia care au făcut muzică de succes mondial pentru cei mai mari artiști ai lumii este un eveniment teribil de important atât pentru noi, cât și pentru întreaga industrie românească cu care acești creatori vor intra în contact când vor veni la noi în țară“, declară Filip Maria.

Fanii HaHaHa Production și pasionații de muzică vor putea intra și ei in culisele evenimentului #MusicJourney prin intermediul canalelor de socializare ale lui Smiley și HaHaHa care vor avea conținut special dedicat în zilele sesiunii muzicale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro