Video: 7 animale care te vor înveseli

De Unica.ro, pe

Un căţel fotbalist, un miel care pozează în ciobănesc şi o pisică ce ar putea intra lejer în echipa NBA sunt doar trei dintre talentele native cu care haioasele animale au…
…cucerit internauţi din toate lumea.

Şi pisicile ştiu să sară

De la motocei şi şnururi, pisicuţele şi-au descoperit şi alte pasiuni printre activităţile outdoor, mai puţin obişnuite.

Când nu se caţără în copaci, ele se delectează cu baschetul, un sport cunoscut până nu demult ca fiind al celor de culoare.

Pisica de mai jos demonstrează că aceasta este o preconcepţie total falsă. Ea, de exemplu, i-ar putea provoca oricând pe jucătorii NBA la un meci.

Căţelul fotbalist

Dacă până şi pisicuţele au ales un sport masculin, cei mai mulţi căţeii au optat, evident, pentru fotbal. Ai fi uimită să vezi câte patrupede pot performa un joc de minge mai ceva ca Ronaldo sau Zidane.

Dintre toţi, căţelul de mai jos dă clasă multor amatori ca el, care tind să se califice în Champions League.

Proba cu prăjina

Şi totuşi, nu toţi câinii sunt la fel de înzestraţi. Labradorul Dagfinn se încăpăţânează să treacă printre doi copaci cu ditamai bâţul în gură.

După două tentative fără succes, Dagfinn lasă băţul din gură, cercetează încă o dată spaţiul şi mai încearcă o dată fără succes, pentru că ţine cu dinţii de băţ.

California dispune de drumuri şi autostrăzi pe care nu au loc ambuteiaje. Totuşi, maşinile au staţionat în coloană când au traversat Parcul Naţional Yosemite, ca să vadă un mic spectacol de circ.

Circulaţia a fost oprită de doi pui de urs care s-au găsit să se joace tocmai în mijlocul drumului. Turiştii s-au amuzat pe seama ursuleţilor adorabili, care au devenit mai apoi vedete pe YouTube.

Micuţii nu erau singuri însă. Mama lor care îi supraveghea de pe marginea drumului, i-a chemat într-un târziu pentru a-şi continua drumul prin pădure.

Oile sunt animale foarte pasive, chiar leneşe am putea spune. Jack este însă un miel special, care nu se simte deloc ca făcând parte din turmă. Şi asta pentru că el se crede câine.

În vârstă de şase luni, mielul Jack a ajuns dintr-o oaie bearcă să alerge căpiat după beţe, asta când nu se plimbă în lesă.
Deşi nu pare deloc, el este un câine ciobănesc camuflat, un mic agent de pază sub acoperire.

Cea mai leneşă pisică

 

Lenea e cucoană mare, aşa cum ştim cu toţii, iar proverbul nu se aplică doar în cazul oamenilor.

Cea mai leneşă pisică din lume nu se sinchiseşte nici măcar să se urnească din loc atunci când stăpânul îi aşează cinci conserve pe cap.

Nu doar că nu se dă mişcată, dar motanul pare nici măcar să simtă greutatea care îi apasă pe cap…

Motanul hoţoman

Există însă şi pisici foooarte active. Chiar prea active, ar spune locuitorii unui cartier din San Mateo, California.

Aceştia au motive să fie deranjaţi de stilul de viaţă prea activ al lui Dusty pentru simplul fapt că motanul este un furăcios fără pereche.

Motanul acţiona doar pe timp de noapte, când oamenii dormeau, şi se furişa discret în casele acestora pentru a se lăfăi apoi ca un mic escroc în lucruri de tot felul – prosoape, mănuşi, pantofi, şosete şi jucării de pluş, dar şi costume de baie puse la uscat.

Recordul ei a fost de 11 lucruri furate într-o singură noapte, furând în total peste te 600 de lucruri de la vecini.
Iată-l pe Dusty, motanul birmanez, în acţiune.


 
Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!