Anda Adam, artistul cu cel mai bun show la Media Music Awards

De Unica.ro, pe

Anda Adam a fost desemnată, în urma unui sondaj online, drept artistul cu cel mai bun show realizat în cadrul ediției de anul trecut a galei de premii Media Music Awards.
Cântăreața a intrat în competiție alături de nume cunoscute din industria muzicală precum Smiley, Alex Velea, Andreea Bănică, Andra sau Loredana. În urma votului online, desfășurat pe Libertatea.ro, Anda Adam a însumat cele mai multe voturi, la mare distanță de ceilalți artiști.
Clasamentul se prezintă astfel:
1.    Anda Adam – AMO
2.    Smiley – Cai verzi pe pereți
3.    Andreea Bănică – Could You
4.    Andreea Bănică feat. Laurențiu Duță – Shinning Star
5.    Connect-R – Vara nu dorm
6.    Smiley – Dead man walking
7.    Loredana – Apa
8.    Alex Velea – Minim doi
9.    Conect-R – Dacă dragostea dispare
10.    Vunk – Scapă-mă de ea
11.    Corina – Monkey Funky
12.    Raluka – Surrendered my love
13.    CRBL feat Ada – Petre
14.    Mandinga – Papi Chulo
15.    Deepcentral – O stea
16.    Grasu XXL – La La Song
17.    Maximilian – Domnisoare
18.    Spike – Lumea mea
La ediția de anul trecut, Anda Adam a interpretat un medley al hiturilor sale lansate în 2011 și 2012 și a cântat, în premieră, noua piesă Amo, care a devenit ulterior mare hit.
Și la ediția de anul acesta a Media Music Awards, marea ceremonie de premii de la Sibiu, din 19 septembrie, artiștii plănuiesc să lanseze noi piese, știind impactul major pe care îl are evenimentul.
La Media Music Awards vor fi premiați cei mai în vogă artiști ai anului, iar pe scena din Piața Mare a Sibiului vor cânta Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project, Faydee.
Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV.
La Media Music Awards, publicul are ocazia să voteze pentru doar o singură categorie, “Fans Like Award”. Astfel, până în data de 15 septembrie, cei care iubesc muzica românească își pot favoritul votând pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards
Media Music Awards este susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!