Anda Adam a filmat un nou clip. Vezi pozele!

De Unica.ro pe

Anda Adam revine cu un nou clip! A filmat cu echipa de fotbal american și cântă despre despărțire! Vezi pozele de la fimări!
Anda Adam revine cu un nou videoclip la aproape un an de când a lansat precedentul hit, „AMO”. Fanii artistei au azi ocazia să urmărească, în premieră, primele imagini din noul clip, „Dacă ar fi”, o nouă colaborare a solistei cu echipa HaHaHa Production.
Pentru „Dacă ar fi”, Anda Adam a filmat alături de echipa de fotbal american a României pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti.
anda adam
Adrenalină, suspans, suport pentru echipa de sportivi, o cursă infernală de motociclete și începutul unei povești de dragoste trăite chiar de artistă sunt elementele care fac din noul clip al solistei o producție memorabilă.
Anda Adam apare în ipostaze tandre, filmate în vestiar, alături de bărbatul care i-a furat inima, un tânăr carismatic, membru al echipei de fotbal american.
anda adam
Acesta este, în viața reală, model din echipa lui Cătălin Botezatu, artista rugându-l personal pe celebrul designer pentru a-i face cea mai bună recomandare în acest sens. Cu ocazia noului proiect, Anda Adam a adoptat un nou look, alegând să poarte breton, stilingul fiind realizat chiar de mama ei, aflată în România pe parcursul filmărilor.
anda adam
Am filmat zece ore în continuu, în timpul zilei pe stadion și noaptea pe motocliclete alături de cei mai buni cascadori pe care i-am văzut vreodată. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Sunt foarte încântată de produsul final și abia aștept să lansăm varianta completă. Le mulțumesc tuturor celor implicați în proiect și domnului Alin Petrache, Președintele Federației Române de Rugby, pentru sprijinul acordat ăentru filmările pe stadion”, declară Anda Adam.
Artista va lansa piesa „Dacă ar fi” pe scena Media Music Awards, marea decernare de premii de la Sibiu, din 19 septembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro