„An Education”, o lecţie de viaţă din anii ’60

De Unica.ro pe

Anglia anilor 1960. Jenny, o elevă de 16 ani, foarte inteligentă şi cu un viitor strălucit în faţă, se pregăteşte asiduu pentru a intra la Universitatea Oxford satisfăcând astfel pretenţiile părinţilor ei.
părinţilor ei.

Asta până când un bărbat rafinat şi misterios îi bulversează viaţa.

Plictisită de rutina zilnica pe care o presupune viaţa de liceeană, Jenny se lasă vrajită de David, care este carismatic şi fermecător şi de două ori mai în vârstă decât ea. David reuşeşte să-i cucerească rapid şi pe parinţii feţei, Marjorie şi Jack, încât aceştia îi permit lui Jenny să plece împreună cu el în excursii de week-end, să frecventeze baruri aglomerate până la ore târzii ale nopţii şi să meargă la concerte de muzica clasică şi la licitaţii de obiecte de artă.

Atrasă fiind de lux, excursii romantice şi viaţa de noapte, Jenny este tentată să renunţe la visul unei educatii la Oxford şi se dedică total relaţiei cu David. Incurajată şi de părinţi, care îşi doresc foarte mult să o vadă măritată, în final Jenny renunţă definitiv la şcoală neştiind cât de fragilă este de fapt realitatea unei vieţi cu David.

Drama romantică O lecţie de viaţă / An Education, în regia lui Lone Scherfig îi aduce în distribuţie pe: Carey Mulligan (nominalizată anul acesta la Premiile Oscar pentru Cea mai bună actriţă într-un rol principal), Alfred Molina, Peter Sarsgaard, Rosamund Pike şi Emma Thompson.

Filmul poate fi văzut din 19 martie la Hollywood Multiplex. Pentru a câştiga invitaţii la filmul „An Education”, intră în discuţia de pe  Forum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată Andreea, iubita fotbalistului Cristi Manea, și ce a pățit tânăra la finalul meciului România - Franța

Cum arată Andreea, iubita fotbalistului Cristi Manea, și ce a pățit tânăra la finalul meciului România - Franța