Alege fluturele ce corespunde lunii în care te-ai născut. Vezi ce spune el despre personalitatea ta!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 mai 2022, 14:43
Iulie

Ești o persoană incredibil de curajoasă. Ești omul care întotdeauna spune lucrurilor pe nume, care poate să fie sincer în orice moment, iar cei din jur apreciază asta. Nu mulți au curajul să spună adevărul atunci când știu că el este dureros. Chiar dacă ai o personalitate așa de puternică, ești, totuși, o persoană respectuoasă și bună la suflet.

August

Toți cei din jur te admiră pentru sinceritatea ta. Sunt puțini cei care au curajul să recunoască atunci când fac o greșeală, iar tu ești unul din ei. Îți vine foarte ușor să câștigi încrederea celor din jur, dar nu îți bați joc de ea niciodată. Îți place să fii în centrul atenției.

Septembrie

Ești o persoană curioasă cu o imaginație puternică și o creativitate pe măsură. Chiar și atunci când lucrurile merg așa cum ai plănuit, tu reușești să găsești noi modalități de a duce planul la bun sfârșit. Ești plin de resurse și toți te apreciază pentru asta. Ești persoana la care toți merg pentru sfaturi.

Octombrie

Ești omul care ”atacă” orice problemă cu energie, determinare și curaj. Ai o inimă mare și ești gata să faci orice pentru a-i ajuta pe cei din jur. În grupul tău de prieteni ești cunoscut drept ”mama răniților”, cel la care toți apelează atunci când au probleme.

Noiembrie

Ai multe idei creative și găsești oricând moduri noi de a rezolva probleme. Cei din jur te apreciază pentru faptul că găsești mereu cele mai bune sfaturi. De multe ori trăiești într-o lume a ta, iar cei care nu te cunosc prea bine vor crede că ești cu capul în nori. De fapt, ai capacitatea de gândi practic atunci când este nevoie.

Decembrie

Ești persoana care va ajunge departe în viață, indiferent de unde ar pleca. Niciodată nu ești mulțumit de ceea ce ai realizat, mereu vrei mai mult, iar cei din jur te admiră pentru ambiția ta. În situații când alții s-ar da bătuți imediat, tu încerci iar și iar și până la urmă, toate îți ies exact așa cum ai plănuit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!