A spart din greșeala o brățară de jad. Motivul incredibil care a făcut-o să leșine imediat

De Adina Radu pe
O turistă ce vizita orașul Ruili din China a avut o experiență nefericită în timp era într-un magazin de bijuterii. Aceasta s-a ales cu o factură de 44.000 dolari pentru că a spart din greșeală o brățară de jad.

Femeia a probat o brățară de jad și a decis să întrebe cât costă bijuteria. După ce vânzătorul i-a spus prețul astronomic a încercat să scoată brățara cât mai repede de pe mână.

Din nefericire, graba a făcut-o să scape accidental brățara pe jos. Brățara s-a spart în două bucăți.

Angajații au încercat să calmeze femeia, dar femeia a leșinat în brațele oamenilor aflați în magazin.

Un ziar local menționează că femeia a fost readusă în simțiri de un bărbat care a aplicat metoda tradițională de ciupire a buzei superioare pentru a trezi pe cineva din leșin.

O agenție de știri locală, Sina raportează că un magazin concurent a făcut o expertiză a bijuteriei și a concluzionat că aceasta nu valorează mai mult de 26.000 dolari, departe de prețul de 44.000 dolari menționat de magazinul ce comercializa brățara.

Magazinul a încercat să ajungă la o înțelegere cu familia femeii. Reprezentanții magazinului au spus că vor accepta suma de 26.000 dolari pentru paguba suferită. Familia a oferit doar 10.000 dolari. Se pare că problema va fi rezolvată de magistrați, căci părțile implicate nu au putut ajunge la o înțelegere amiabilă.

Sursa foto captură Youtube

Citește și Alexandra Dinu îşi donează brăţara preferată pentru a ajuta mamele în dificultate

Citește și Cum porti bijuteriile preferate in 2017

Agresorii sexuali vor fi înscriși într-un registru național. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis

Agresorii sexuali vor fi înscriși într-un registru național. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis