(P) Fat Burner te ajută să scapi de kilogramele în plus

De Unica.ro pe

Stai acasă și nu mai faci la fel de multă mișcare, iar kilogramele s-au acumulat și acum tot ce vrei este să revii la greutatea ideală. Acum poți face asta pentru că ai un aliat de încredere. Poți scăpa rapid și ușor de colăcei într-un mod natural. Extractul de plante de Yerba Mate din Fat Burner de la New Nordic te poate ajuta să îți modelezi corpul și să scapi de grăsimea nedorită. Nu te antrenezi suficient, mănânci excesiv, ești predispusă genetic la supragreutate sau nu dormi suficient și din această cauză iei în greutate? Este mult mai ușor să ajungi la greutatea ideală dacă încerci Fat Burner, un supliment de succes cu yerba mate și ceai verde.

Această combinație te poate ajuta să te menții în formă în mod natural. Fat Burner conține o asociere de extracte din plante: Mate, Ceai verde, Negrilică, Armurariu, Ghimbir, Piper negru și colină. În timp ce Mate contribuie la controlul greutății și la degradarea lipidelor împreună cu obiceiuri alimentare sănătoase, Negrilica ajută la controlul glucozei sanguine, iar Armurariu contribuie la menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului.

(P) Fat Burner te ajută să scapi de kilogramele în plus

Ghimbirul are un rol foarte important – proprietățile sale tonice contribuie la rezistența împotriva oboselii. Datorită faptului că lucrează în armonie cu corpul tău, comprimatele Fat Burner combină extractele naturale cu nutrienți esențiali cheie, ce ajută la scăderea în greutate în combinație cu o dietă sănătoasă. Mai mult, colina din comprimate este un factor esențial pentru metabolismul grăsimilor, care controbuie la menținerea funcției hepatice normale. Nu în ultimul rând, piperul negru susține digestia și ajută la controlul greutății corporale.

Fat Burner poate ajunge cu ușurință la tine acasă, dacă îl comanzi de pe www.newnordic.ro, livrarea fiind gratuită în localitățile deservite de curierul Urgent Cargus. Pentru mai multe detalii poți apela numărul de telefon 0740.323.000, de luni până vineri între orele 09:00-14:00, sau pe e-mail la adresa: info@newnordic.ro. Fat Burner este disponibil și în farmaciile Catena.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro