O noua destinatie a frumusetii – Wella

De Revista Look, pe

O noua destinatie a frumusetii – Wella!

GETT’S si Wella Professionals anunta deschiderea primei locatii in parteneriat: GETT’S Hair Studio in Bulevardul Dacia nr 153-155.

O adresa exclusivista, unde timpul pentru rasfat se dilata.

Oferta GETT’S?
O gama larga de servicii de infrumusetare: frizerie, coafura, estetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura SPA, toate insotite de o stare de bine absoluta.

La GETT’S Hair Studio, coafura si relaxarea merg in tandem. Motivul? Dotarile salonului sunt unice in Romania. Fotoliile de spalat Takara Belmont sunt create special pentru un confort sporit pe intreaga durata a curatarii si ingrijirii parului.

Daca optezi pentru pedichiura, relaxarea iti va invada intreg corpul. Scaunul este reglabil, iar hidromasajul se face cu zece jeturi.


Noul salon GETT’S Hair Studio promoveaza conceptul de unicitate. Este prima noastra locatie – la strada – deschisa 365 de zile pe an si a patra locatie cu acest program. Prima locatie partenera Wella Professionals. Primul studio GETT’S, unde vrem sa oferim clientilor atat calitatea serviciilor, cat si posibilitatea de a se relaxa. GETT’S Hair Studio isi doreste sa transforme ideea de salon intr-un concept integrator si complex”, declara Lucian Miess, proprietar si fondator al saloanelor GETT’S.

Vara vine cu o oferta inaugurala speciala din partea noului studio GETT’S. O reducere de 15% pentru toate serviciile si un cadou de sezon System Professional. La 2 produse cumparate, il ai pe al treilea gratuit si in plus un cadou surpriza.


„Parul are nevoie de o atentie speciala pe timpul verii, spune Arabella Saulig, trainer SP. Produsele de ingrijire System Professional Sunshine si Sunset ii ofera tot ce are nevoie pentru a fi in siguranta in timpul si dupa expunerea la soare”, adauga specialista SP.

in imaginea de mai sus: Jacqueline Enciu, Miss Univers: Bianca Elena Constantin, Miss Romania Univers: Diana Mendosa si Lucian Miess.

GETT’S Hair Studio Dacia – prima locatie partenera Wella Professionals.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!