Iubesc atmosfera proaspata din casa mea

De Revista Look, pe

Benckiser vine cu surprize pentru noul Air Wick Freshmatic Mini, minisprayul automat ce mentine camera parfumata timp de 60 de zile.

Iubesc atmosfera proaspata din casa mea

Benckiser vine cu surprize pentru noul Air Wick Freshmatic Mini, minisprayul automat ce mentine camera parfumata timp de 60 de zile.

Creati-va in casa o atmosfera perfecta experimentand in fiecare camera un alt parfum. Aroma preferata nu numai ca va schimba tonusul dvs. dar si intrega casa se va improspata.

Air Wick Freshmatic Mini se asigura ca in locuinta dvs. este mereu o atmosfera primitoare si mentine controlul permanent al prospetimii aerului cu gama sa de arome unice.

Air Wick a pregatit pentru casa ta parfum de vara cu arome de frezie, iasomie, levantica, citrice, si fresh water.

Air Wick Freshmatic Mini vine si cu surprize placute la cumpararea oricarui produs din aceasta gama pentru ca toti sa fim mai fericiti in luna iulie.

Air Wick Freshmatic Mini sprayul automat ce functioneaza cu baterii (incluse in pachet) poate fi programat sa pulverizeze automat o aroma placuta de parfum la intervale de 7.5, 15 sau 30 minute.

In ciuda faptului ca are doar 12 cm, Air Wick Freshmatic Mini dureaza cat 25 de spray-uri de camera si mentine camera parfumata timp de 60 de zile cu ajutorul formulei sale concentrate.

In plus, butonul „X-Press” iti permite o pulverizare instanta de parfum in afara timpului selectat.

Datorita dimensiunilor si formei sale poate fi asezat in orice loc al camerei sau biroului tau. Poti incerca si tu! Air Wick aduce vara in casa ta!

Zile insorite si parfumate alaturi de Air Wick !

Pretul recomandat:
29.9 RON pentru aparat + rezerva
12.9 RON pentru rezerva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!