Hoții care l-au jefuit pe jurnalistul britanic Charlie Ottley în Timișoara sunt minori. Ce au făcut cu drona furată

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 iunie 2022, 12:22

La începutul săptămânii, jurnalistul și regizorul britanic Charlie Ottley a fost jefuit într-un parc din Timișoara. Ottley se afla acolo pentru a realiza un clip de promovare a județului Timiș.

Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esenţiale, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. Consiliul Judeţean Timiş îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deşi odată cu echipamentul au fost furate şi înregistrările făcute zilele trecute.

Imediat după incident, Charlie Ottley şi persoana care îl însoţea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliţie. Facem apel la autorităţile responsabile să se mobilizeze atât în instrumentarea cazului, cât şi în asigurarea siguranţei tuturor cetăţenilor care se află pe teritoriul administrativ al Timişoarei – au transmis reprezentanții administraţiei judeţene, potrivit observatornews.ro.

Citeşte şi: Răsturnare de situație în cazul despărțirii cuplului Shakira-Pique. Ce dezvăluiri au făcut apropiații lor

A venit din spate, a luat drona și a fugit. Am încercat să îl urmăresc. Am alergat după hoți câteva minute. Dar erau mai tineri, mai bine antrenați și purtau pantofi sport. Așa că am renunțat – a spus Charlie Ottley, la scurt timp după incident.

Acum au fost găsiți hoții care au fusta geanta cu echipamentele de filmare ale lui Ottley. Hoții sunt trei minori, doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Ei au fost audiați în prezența unui psiholog, notează digi24.ro. Poliția i-a prins în zona centrală a orașului, pe malul canalului Bega. Ei au abandonat drona în zona Hotelului Continental, iar poliția încă o caută. Copiii au declarat că s-au speriat și de aceea au aruncat drona.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!