Cum să asortezi jacheta din jeans ca Reese Witherspoon

De Geo Berciu, pe
Cu o siluetă de adolescentă, deşi este mamă a trei copii, şi cu un stil vestimentar propriu, care îmbină romantismul şi lejeritatea, Reese Witherspoon este mereu o apariţie de senzaţie. Felul în care asortează jacheta din jeans la diverse ţinute este un exemplu demn de urmat.

Chiar dacă este mică de înălţime, Reese Witherspoon a ştiut să-şi pună în eidenţă atuurile fizice. O fustă animal-print, combinată cu o jachetă din jeans te poate aduce imediat în centrul atenţiei, dacă nu uiţi de accesoriile statement: gentuţa de tip poştaş şi sandalele în culori neon, foar la modă în acest an.

Reese-Witherspoon-jacheta-jeans-denim 1

O apariţie la fel de chic a avut-o actriţa şi în momentul în care clasicei jachete din jeans i-a asociat o rochie din mătase, cu botine din piele întoarsă şi o pălărie în stil aussie. Un outfit care merită copiat!

Reese-Witherspoon-jacheta-jeans-denim 2

Rochia scurtă din material fluid, împreună cu o pălărie şi sandale aurii, accesorizate cu o geantă oversize este recomandarea oricărui stilist pentru o ţinută casual-chic.

Reese-Witherspoon-jacheta-jeans-denim 3

Şi cu pantalonii albi jacheta din jeans, Reese Witherspoon arată la fel de spectaculos, cu condiţia ca aceste item-uri să fie combinate cu o bluză, sandale şi o poşetă bicolore. Nu uitaţi de ochelarii de soare, necesari pentru un look de excepţie.

Reese-Witherspoon-jacheta-jeans-denim 4

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!