Cu ce se ocupă fiul cel mare al Gabrielei Firea, care a picat BACul cu nota 1,2 la Limba Română

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 noiembrie 2021, 14:17

Ce mai face fiul cel mare al fostului edil al Capitalei care, cu câțiva ani în urmă, pica BAC-ul cu note incredibil de mici? Ei bine, Tudor Ștefan, fiul cel mare al Gabrielei Firea din căsnicia cu Răsvan Firea (n. 1955 – d. 2010) , nu a avut el rezultate strălucitoare la învățătură, dar asta nu înseamnă că a ajuns rău.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Tudor este implicat în afacerile imobiliare ale familiei. În vârstă de 26 de ani, el este asociat al firmei care-i poartă numele “Tudor Imob SRL”, ce are drept domeniu de activitate “închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare”. Gabriela Firea este acționarul majoritar al acestei firme înființate în 2004.

În 2014, Tudor Ștefan Firea a picat examenul de Bacalaureat obținând nota 1.2 la Limba Romana, 5.15 la Istorie si 3.6 la Sociologie.

Cu toate acestea, pe când era Primarul Capitalei, Firea le-a dat o lecție de viață olimpicilor naționali, punând accentual pe importanța educației. Firea a participat în 2016 la o gala dedicată celor 97 de olimpici naționali care au fost atunci premiați de Primăria Generală cu câte 1.000 și cu o excursie la mare.

Citeşte şi: Cum arată fiul vitreg al Gabrielei Firea. Răzvan este model

Citeşte şi: De ce mai poartă Gabriela Firea inelul de logodnă de la primul soț

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat între Francy Paglieri și fiica Adrianei Trandafir la „Asia Express”

Citeşte şi: Un fost impresar al Andreei Bălan: „Ea a fugit de acasă în adolescență din cauza abuzurilor”

”Fără sănătate și educație nu putem să mergem mai departe și nu ne putem considera o națiune puternică. De sănătate și educație avem nevoie cu toții, indiferent de starea noastră materială, de condiția noastră. (…) Cred că fiecare dintre voi conștientizează faptul că doar prin învățatură, prin educație, cultură, printr-un dialog permanent cu profesorii și cu sprijinul necondiționat și cu iubirea părinților veți putea să ajungeți în viață să faceți ceea ce vă doriți”, le-a transmis atunci Firea elevilor.

În prezent, Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele (60 de ani), alături de care mai are doi fii, David Petru și Zian Mihail. Tot din fosta căsnicie cu Răsvan, Firea mai are un copil vitreg, un băiat pe nume Răzvan Alexandru, care este model. Răzvan Firea este pasionat de modă și este influencer.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!