Un fost impresar al Andreei Bălan: „A fugit de acasă în adolescență din cauza abuzurilor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 noiembrie 2021, 20:08

Andreea Bălan (37 de ani) este astăzi o prezență îndrăgită în showbiz-ul autohton și își încântă publicul cu piesele sale și cu multele apariții televizate. Andreea se poate declara o femeie împlinită, cu cariera de succes pe care și-a clădit-o treptat și cu fetițele minunate – Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani) -, pe care le are cu fostul soț, George Burcea.

Debutul artistei în lumea muzicală a presupus multă muncă și o serie de sacrificii, iar Andreea începuse să se ocupe de muzică pe când era studentă, așadar a trebuit să facă des naveta Ploiești – București.

Un fost impresar al cântăreței, Marius Gavrilă, povestea, în urmă cu câțiva ani, că Andreea Bălan ar fi plecat de acasă, în Capitală, pe când era adolescentă, din pricina unor probleme pe care le-ar fi avut cu părinții ei.

Un fost impresar al Andreei Bălan: „A fugit de acasă în adolescență din cauza abuzurilor”

„Când Andreea Bălan povestea că a plecat de acasă pentru că așa a simțit ea, mințea. În sufletul ei era haos. Andreea a fugit din cauza abuzurilor. Îmi repetă mereu că decât să se întoarcă la Ploiești mai bine se omoară. Am luat-o într-o noapte de acolo îmbrăcată doar în pijama”, a declarant Marius Gavrilă, potrivit hotnews.ro.

Andreea locuia atunci în orașul natal, în Ploiești, studia în perioada respectivă și intrase deja în industria muzicală, așa că trebuia să se mute în Capitală pentru a-și susține examenele și pentru a se ocupa de înregistrările pieselor pe care urma să le scoată. Andreea Bălan spunea, în urmă cu ceva timp, că a încetat colaborarea cu impresarul Gavrilă pentru că acesta i-ar fi datorat niște bani.

Citeşte şi: Andreea Bălan, despre perioadele dificile din viața personală: „Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

Citeşte şi: Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, la o lună după anunțul divorțului de Reghecampf

Citeşte şi: Răzvan Fodor: „Acasă, eu fac zacuscă și curat în baie. Nu știu să schimb roata mașinii”

Citeşte și: Patrizia Paglieri, despre tatăl fiului ei, Francesco: „Nu l-a căutat niciodată. Noi am renunțat la el”

“Am plecat de acasă în ianuarie 2004 pentru că am început sesiunea și înregistrările la noul album, Nu puteam să fac față examenelor, înregistrărilor și navetei Ploiești-București, așa că mi-am închiriat un apartament în Capitală. Tot atunci a început colaborarea cu impresarul respectiv.

Cu tatăl meu am avut discuții doar pe teme muzicale, dar nu atât de mari încât să mă determine să plec de acasă. Cu impresarul respectiv eu am rupt colaborarea când m-am întors din Germania, pentru că-mi datorează niște bani”, a explicat Andreea.

Tatăl Andreei, Săndel Bălan, a confirmat și el, la vremea respectivă, cele susținute de Andreea. Săndel Bălan s-a declarat atunci extrem de revoltat de ce s-a spus despre artistă, că ar fi avut probleme acasă:

„Gavrilă e un dobitoc! Andreea i-a întors spatele când a venit din Germania pentru că nu a primit toți banii și el se oftică. A plecat de acasă fiindcă mergea la facultate. Eu i-am găsit apartamentul, eu am mutat-o. Ea a venit din Germania cu 9.000 de euro, cum să fi cântat pe bani puțini? Cota ei pe piață e de 600-700 de euro de spectacol. Gavrilă e un crescător de porci care a lustruit mașini și acum e mare impresar”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!