Răzvan Fodor: „Acasă, eu fac zacuscă și curat în baie. Nu știu să schimb roata mașinii”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 noiembrie 2021, 11:15

Răzvan Fodor (46 de ani) și soția sa, Irina (33 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți din 2010 și au o fetiță, Diana, în vârstă de 10 ani.

Când nu se află în fața camerelor de luat vederi, Fodor este un soț și un tată cu normă întreagă. Artistul a povestit în podcast-ul moderat de Mihai Morar, “Fain și simplu”, care sunt lucrurile de care se ocupă el în intimitatea căminului.

Răzvan Fodor s-a declarat o fire răbdătoare, căreia îi place să grădinărească, să facă ordine și curățenie și să gătească, dar când vine vorba despre meșterit sau reparatul mașinii, preferă să îi lase pe profesioniști să rezolve aceste probleme.

Răzvan Fodor: „Acasă, eu fac zacuscă și curat în baie. Nu știu să schimb roata mașinii”

„Eu mă ocup de curățarea băilor, a toaletelor, acasă, îmi fac timp cumva să le rezolv. Nu mă pricep să schimb roata de rezervă la mașină, nu meșteresc deloc, dar îmi place și mă pricep să fac zacuscă! Am răbdare cu florile, cu grădina, cu iarba, cu spălatul toaletei. Nu suport chestiile de testosteron sau fotbalul. La zacuscă atingi lucrurile, coci chestiile alea, e un proces. Când simți satisfacția de a gusta ceva făcut de mâinile tale, față de alte părți pe unde poți mânca, e ceva deosebit. Nu, frățică, la mașină, dai cheile unui mecanic, «fă-mi-o să fie ață!»”, apoi o iei gata făcută.

Citeşte şi: Răzvan Fodor, despre căsnicia cu Irina: „Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc, după 12 ani”

(…) Fac multe mâncăruri mai bune decât la restaurant, nu mă dau mare! L-am certat pe Radu (n.r. – Vâlcan, soțul Adelei Popescu) vizavi de un story pe Instagram, nu ne-am pus de acord cu prepararea unor mâncăruri”, a dezvăluit artistul.

Cât despre micile lui plăceri, Fodor a spus că adoră să stea la un pahar cu vin cu băieții lui și să joace poker.

„Să beau un vin bun, apoi să fiu în compania unor băieți cu care să vorbesc lucruri inteligente. Poker-ul. Vacanțele – acolo mi se duc toți banii. În rest, nu mă uit la meciuri, la fotbal. N-am avut niciodată mașină nouă. Un Golf 3 cu carburator, prin 1998, pot spune că a fost preferata mea. O bombă, motor de 1,8. Avea și trapă, fiță la acea vreme”, a adăugat artistul.

Citeşte şi: De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

Citeşte şi: Meghan Markle citește povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari

Citeşte și: Cătălin Botezatu, despre rochiile purtate de Andreea Marin: „Croitoreasa nu prea i le face bine”

Răzvan Fodor și Irina, o idilă ca-n povești

Artistul a mărturisit în urmă cu câteva zile că până să o întâlnească pe Irina, își pierduse speranța că-și va mai găsi jumătatea.

“Eram ușor anxios, aveam credința că toate trenurile vizavi o posibilă femeie lângă care să stau până la sfârșitul vieții trecuseră, le pierdusem. Tot căutam și nu reușeam. Căzusem într-o zonă ușor misogină, pe care mi-o și recunoșteam. Nu prea mă mai interesa nimic. Erau 4 ani de zile de când tot căutam. Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere. Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. A venit (n.r. Irina) în momentul potrivit”, a povestit Fodor.

El a mai spus că atunci cînd Irina i-a ieșit în cale, a știut că ea este aleasa: “Când îi povesteam de lucrurile care mie îmi plac și vedeam în ochii ei că îmi confirma că și ei îi plac. Nu vedeam niciun pic de minciună în ochi. (…) Am crezut-o și mi-a dat drumul din ce în ce mai mult să o descopăr.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!