Actorul Claudiu „Akebono” Pop a încetat din viață. Artistul reușise să slăbească 80 kg într-un an

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 august 2022, 13:18

A murit actorul maramureșean Claudiu Pop. Artistul era cunoscut în rândul publicului drept “Akebono”, datorită asemănării lui cu luptătorul de sumo Akebono Taro. Claudiu Pop avea probleme cu greutatea, dar reușise să dea jos 80 de kilograme în aproape un an, ajungând de la 203 kg la 123 kg.

Claudiu Pop a scris și o carte despre lupta cu surprlusul de kilograme, intitulată “Greu de slăbit”.

Citeşte şi: Soția lui George Buhnici, amenințări cu violul în urma derapajului fostului prezentator

Nu e foarte greu, dar nici ușor. Cert este că se poate. Pentru mine a fost foarte important că am avut un antrenor ca Florin (n.r. – Florin Uceanu). Au fost momente în care ziceam „gata”. În astfel de momente, Florin știa ce avea de făcut. Faptul că el este o personalitate în domeniu mă obligă să merg mai departe. Omul ăsta venea cu noaptea în cap să „ne plimbăm” și eu nu îndrăzneam să îl refuz. Dacă mi-ar fi spus să merg singur pe jos, nu mă țineam de treaba asta. Mai ales la început, când era foarte greu. Acum, însă, nu mai sunt probleme, mă descurc singur – spunea Claudiu Pop, în urmă cu câțiva ani, înainte de lansarea cărţii Greu de Slăbit, potrivit româniatv.net.

Potrivit emaramures.ro, familia artistului a anunțat că priveghiul va avea loc marți, 2 august, la ora 19.00, la noua capelă din Gârdani. Înmormântare actorului Claudiu Pop se va face miercuri, 3 august, de la ora 13:00, cu plecarea de acasă, din Sălsig.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!