Detaliul emoționant despre pantofii Prințesei Charlotte purtați în Polonia

Kate Middleton este cunoscută pentru abilitatea ei de a-și recicla vechile haine și, totodată, ține să aducă un omagiu vechilor tradiții regale prin felul în care își îmbracă copiii.

Zilele trecute, Prințesa Charlotte a purtat o rochie cu imprimeu floral în culorile steagului Poloniei, în semn de recunoștință pentru țara gazdă. Însă un alt amănunt din ținuta prințesei a atras atenția. Este vorba despre pantofii roșii, care au o valoare sentimentală inestimabilă pentru familia regală.

Pantofii pe care Charlotte i-a încălțat la Varșovia sunt aceiași pe care i-a purtat și Prințul Harry în anul 1986.

După mai bine de 30 de ani, pantofii roșii arată la fel de bine . Harry a fost fotografiat purtând acești pantofi pe când avea doar doi ani, fix cât are și Charlotte în prezent.

Charlotte - Harry

Reciclarea hainelor Prinților William și Harry nu este o noutate pentru Kate. Prințul George a purtat costumele vechi ale tatălui lui în mai multe rânduri, precum și replici ale acestora.  Spre exemplu, la botezul lui Charlotte, George a purtat o ținută aproape identică cu cea din 1984 a tatălui său, când William l-a cunoscut pe Harry, fratele său mai mic.

Și anul trecut, în călătoria familiei regale în Canada, Charlotte a purtat puloverul pe care George l-a putat în ziua în care ea s-a născut.

Citește și – De ce poartă Prințul George doar pantaloni scurți

Citește și – De ce își îmbraca Kate Middleton copiii cu aceleași haine

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: