Cum să te îmbraci la parada de 1 Decembrie

De Consuela Stratulat pe 01 decembrie 2015
1 Decembrie este Ziua Naţională a României, iar cu această ocazie, se organizează parade militare în toată ţara. Pentru că vrem să arăţi bine la aceste evenimente, îţi propunem 4 ţinute pe care să le porţi cu această ocazie.

Iarna aceasta se poartă jacheta cu două rânduri de nasturi, inspirată de uniforma soldaţilor, iar parada de 1 Decembrie este locul ideal să o porţi. Combin-o cu o pereche de pantaloni kaki, un pulover pe gât şi bocanci. Şi nu uita de căciulă, pentru că va fi foarte frig!

Tinuta 1

Jacheta army este o altă piesă potrivită pentu parada de 1 Decembrie, iar partea cea mai bună este că poate fi purtată în orice moment al anului. Îţi propunem să o porţi cu o pereche de boyfriend jeans, un pulover pe gât şi o pereche de botine biker.

tinuta 2

O salopetă kaki te va face să te integrezi rapid la parada dedicată Zilei Naţionale a României. Poart-o cu un pulover pe gât, o pereche de botine şi un trenci negru.

tinuta 3

Iar dacă vrei să atragi toată atenţia, îţi propunem să încerci o ţinută într-o singură culoare. Iarna aceasta se poartă navy-blue, iar botinele negre vor completa perfect un astfel de outfit.

tinuta 4

Sursa foto: 123rf.

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital