(P) Tiara cu sos de ciuperci

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 iunie 2017, 10:52
Este un accesoriu îndrăzneț care nu se potrivește oricui și la orice ocazie, însă îți dă un aer de prințesă pe care nimic nu îl poate egala. Dacă ai măcar o tiara în colecția ta de accesorii înseamnă că ești o femeie cu un stil special, unic și îndrăzneț.

Avem pentru tine rețeta perfecta. Când ești în căutarea unui fel de mâncare delicios, rapid și rafinat, încearcă pastele cu sos de ciuperci.

Ingrediente

  • 1 pachet paste Pambac sub formă de elice
  • 400 grame ciuperci
  • 200 grame cașcaval
  • 50 grame unt
  • 200 mililitri smântână
  • sare și piper
  • ulei de măsline

(P) Tiara cu sos de ciuperci Mod de preparare

  1. Se pun pastele la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se trec sub câteva jeturi de apă rece ca să nu se lipească între ele.
  2. Cupercile se taie felii și se pun la călit în uleiul deja încins. Se lasă la foc 5 -10 minute.
  3. Separat, se topește untul, iar peste el se pune smântâna și cașcavalul ras. Se amestecă continuu ca să nu facă cocoloașe.
  4. Se adaugă ciupercile peste sosul astfel obținut. Se mai lasă pe foc până s-au făcut ciupercile.
  5. Se toarnă totul peste pastele fierte și se servește cald.

Pentru această rețetă îți recomandăm pastele Pambac sub formă de elice, dar nu uita că poți folosi orice tip de paste care îți place – spaghete, penne, scoici, tuburi, etc. Pentru un plus de vitamine, minerale și fibre, încearcă și pastele integrale Pambac.

Nu rata următoarea rețetă asortată ținutelor tale!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro