Salată de păstârnac cu ananas şi chili

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 23 aprilie 2021, 14:27

750 g păstârnac; o legătură ceapă verde; 150 ml iaurt gras; un sfert ananas proaspăt; suc de lămâie; sare, piper; un cub Knorr de pui; un ardei iute roşu

Fierbe rădăcinile de păstârnac 15-20 de minute în apa în care ai pus cubul Knorr, apoi scurge-le bine şi taie-le rondele sau cubuleţe. Taie şi ananasul în cubuleţe de dimensiuni apropiate. Toacă ceapa verde şi ardeiul iute. Amestecă bine păstârnacul, ananasul, sucul de lămâie şi iaurtul. Asezonează cu sare şi piper şi, eventual, cu o linguriţă de miere. Ser-veşte salata rece, decorată cu ardei iute, tocat fin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!