PIEPT DE PUI PE PAT DE MORCOVI

De Libertatea pentru femei, pe

Iată un fel de mâncare delicios şi sănătos! Încearcă şi tu reţeta de piept de pui cu morcovi.
► Ingrediente
► un kg piept de pui
►100 g unt
►10 morcovi Încearcă şi supa crema de morcovi!
►sare de mare
►piper negru măcinat
►o linguriță boia iute
►o linguriță boia dulce
►50 g unt
►cimbru verde
►ulei de măsline

► Preparare:
1. Se unge pieptul de pui cu untul moale. Se condimentează cu sare, piper, boia iute şi dulce și cimbru verde.
2. Se așază în tavă, se înveleşte în hârtie de copt și se bagă în cuptorul încins la 160°C. După 30 de minute se scoate hârtia şi se lasă să se rumenească.
3. Se curăță morcovii, se spală, se taie cubulețe și se înăbușă cu ulei și apă. La final, se presară cu sare și cimbru.
4. Pieptul de pui gata rumenit se serveşte pe pat de morcovi, ornat cu cimbru proaspăt tăiat mărunt.
Încearcă şi piept de pui cu sos alb!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro