Cochilii cu brânză și ciuperci

De Libertatea pentru femei, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:05

Pastele sunt delicioase şi au avantajul că se fac foarte repede.
PREPARARE: 30 min
coacere: 30 MIN
Ingrediente:
► 500 g paste tip cochilii
►150 g brânză topită
►300 g ciuperci
►sare grunjoasă
►1-2 lingurițe ulei de măsline
►50 g unt
►o linguriță chilli
►piper
►2 linguri parmezan
►o legătură mărar
►o lingură smântână dulce

1. Se pune apa să fiarbă. Se adaugă o linguriță de sare și, când au dat în clocot, se pun cochiliile și se fierb maximum 12 minute. Se scot și se țin în sită să se răcorească.
2. Se curăță ciupercile între timp, se spală și se toacă mărunt. Se călesc în uleiul încins, se adaugă sare și piper, după gust și, după ce s-au rumenit, se amestecă cu brânza topită, pasta de chilli, smântâna și mărarul tăiat mărunt.
3. Se umplu cochiliile, se așază în tava tapetată cu parmezan și unt și se stropesc cu restul de unt. Se bagă câteva minute în cuptor. Se servesc cu mărar proaspăt.
Încearcă şi această reţetă: ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!