Un preparat pentru care organismul tău îţi va mulţumi de 1000 de ori.
► Ingrediente ► 2-3 morcovi ► 2 cartofi ► o legătură ceapă verde ► un dovlecel ► 200 g mazăre ► 200 g fasole verde ► o țelină mică ► 1-2 ardei ► 300 ml suc de roșii ► 500 ml borș ► sare ► piper ► 2-3 lingurițe ulei de floarea-soarelui ► o legătură pătrunjel verde
► Preparare: 1. Se spală cartofii, se taie cubulețe împreună cu morcovii și cu țelina și se călesc 2-3 minute în puțin ulei. Se adaugă ceapa și ardeii. 2. După ce s-au înmuiat, se stropesc cu apă și se pun restul legumelor tăiate cubulețe. Se acoperă cu apă, se adaugă sare și piper și se fierb la foc mediu. 3. Se toarnă în oală sucul de roșii și borșul opărit în prealabil. Se dă în clocot câteva minute și apoi se opreşte focul. Se servește cu pătrunjel verde.