CASTRAVEȚI UMPLUȚI CU TON

De Libertatea pentru femei pe

Un peritiv delicios care se face uşor.

► Ingrediente
►4 castraveţi lungi
►300 g somon afumat
►zeama de la 2-3 lămâi
►coajă de lămâie
►o legătură pătrunjel
►o legătură ceapă verde
►o lingură zahăr tos
►ulei de măsline

► Preparare:
1. Se scoate tonul din conservă, se scurge bine într-o sită și se pune într-un bol. Se potrivește cu sare, piper și se adaugă zeama de lămâie.
2. Separat, se curăță ceapa verde, se spală și se toacă mărunt. Se freacă cu o linguriță de zahăr tos și puțină sare grunjoasă și se amestecă cu tonul.
3. Castraveții se spală, se curăță de coajă, se taie pe lung, se scoate miezul și se șterg bine cu un șervet absorbant.
4. Umplutura se pune cu câteva minute înainte de a se servi. Se ornează cu ceapă verde.
Vezi şi reţeta de castraveţi dulci acrişori!

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge