Cartofi umpluți cu cașcaval și bacon

De Libertatea pentru femei pe

Delicios şi sănătos. O reţetă de încercat chiar diseară!

PORŢII: 4
PREPARARE: 30 min
FIERBERE: 40-50 min
Ingrediente:
►8 cartofi medii
►300 g bacon
►150 g cașcaval
►100 g unt
►100 g mozzarella
►busuioc verde
►cimbru verde
►chivas pentru ornat
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat

1. Se pregătesc pentru început cartofii, se spală bine și se fierb în apă cu sare. Se scot, se răcoresc și se taie jumătăți.
2. Se scoate cu o lingură o parte din miez. Se ung cu unt și se mai bagă în cuptorul încins să se rumenească ușor.
3. Separat, se pregătește umplutura. Se taie baconul cubulețe și se călește în sucul propriu. Se scurge și se amestecă cu brânzeturile rase. Se adaugă sare și piper, după gust.
4. Se umplu cartofii cu compoziția preparată și se bagă pentru încă 20-25 de minute în cuptor. Se servesc ornați cu chivas și plante aromatice.
Încearcă şi supa cu verdeţuri şi cartofi!
Foto: Thinkstock

Incearca si urmatoarea reteta de cartofi umpluti cu telemea si sunca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro