(P) Povestea ta de Crăciun cu arome locale

De Unica.ro, pe
În decembrie, vrei să te bucuri de perioada sărbătorilor. Te invităm să petreci momente magice, într-o atmosferă festivă, care aduce cu ea relaxare și bună dispoziție, la Solt Dinig Bucharest.

Cu toate acestea, probabil că mai întâi te gândești la aglomerație, la forfota din magazine, la cadouri și… la tot ce mai ai de pregătit, astfel încât toți cei dragi să se simtă perfect. Pentru că nu vrei să lași nimic la voia întâmplării, riști să uiți exact de partea cea mai frumoasă a sărbătorilor de iarnă.

Cum ar fi să îți creezi propria poveste, în care totul să fie așa cum ți-ai imaginat? Îți poți face un cadou prețios, oferindu-ți timp pentru tine și o experiență culinară contemporană, într-o ambianță minimalistă, dar în același timp sofisticată, simplă și confortabilă, care respectă principiile filosofiei daneze hygge. Pe toate acestea le poți găsi la Solt Dining Bucharest, restaurantul care îmbină stilul new nordic cu bucătăria tradițională, într-o manieră rafinată.

La Solt Dining Bucharest ești așteptat cu un meniu festiv, astfel încât să poți savura aromele poveștilor locale împreună cu cei dragi”.

Preparatele din meniu se bazează pe ingrediente locale, cu o calitate premium, și readuc în prim-plan bucătăria românească, reinterpretată în stil propriu de Chef Alin Berba. Printre ingredientele locale care se regăsesc în meniu se numără porcul de Mangalița, bibilica sau cocoșelul de pădure, dar și produse cu indicație geografică protejată, cum ar fi păstrăvul afumat de Valeputna, telemeaua de Ibănești și cârnații de Pleșcoi. Preparatele precum musacaua de vită cu țelină și sos de măcriș, supa de dovleac cu chipsuri de brânză de Horezu, rulada de bibilică umplută cu varză roșie, praz și țelină în crustă de sare și cu sos de cimbru sau cheesecake-ul cu urdă, dovleac și sirop de cătină sunt deja vedete ale meniului Solt Dining Bucharest.

(P) Povestea ta de Crăciun cu arome locale

Oricând îți dorești un moment de liniște în timpul unei zile agitate, Solt Dinig Bucharest te așteaptă să te bucuri de un business lunch delicios, în fiecare zi, între orele 12.00 și 15.00. În luna decembrie ești așteptat cu un meniu festiv, astfel încât să poți savura aromele poveștilor locale împreună cu cei dragi. Iar dacă îți dorești să întâmpini Anul Nou alături de prieteni, într-o atmosferă premium, fără agitația unei petreceri zgomotoase, încă poți rezerva locuri la evenimentul de final de an.

Solt Dining Bucharest este mereu o opțiune pentru preparate delicioase, bazate pe o filosofie ce pune în prim-plan prospețimea, sezonalitatea și rafinamentul, astfel încât tu să petreci fără griji, alături de cei dragi.

Exact așa cum ar trebui să fie de sărbători. Sau în orice zi din an.

Solt Dining se află în cadrul Courtyard Bucharest Floreasca

Bd. Dimitrie Pompeiu 2A

Rezervări: 031 102 0000

FB: Solt Dining Bucharest

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!