Ouă umplute

De Libertatea pentru femei pe

Nu ştii ce prăjituri să faci sau ce mâncare să mai gătesti? Te ajutăm noi, cu cele mai simple şi mai gustoase reţete culinare, perfecte pentru tine şi familia ta.
Ingrediente (pentru 4 porţii)
► 9 ouă
► 25 g unt
► 3-4 ficăţei de pasăre
► 10-12 măsline verzi
► 1 linguriţă de muştar
► câteva fire de pătrunjel verde
► sare
► piper

Pentru ornat:
► măsline verzi şi negre
► câteva fire de arpagic sau ceapă verde
1.  Într-o oală cu apă şi un praf de sare, se pun la fiert 8 ouă. Se lasă să fiarbă bine, aproximativ 10 minute. Se trec apoi printr-un jet de apă rece şi se curăţă de coajă. 

2.  Ouăle fierte se taie în două, iar gălbenuşurile fierte se scot uşor şi se pun într-un castron. Se pasează cu o furculiţă şi se freacă cu untul şi un gălbenuş crud. Se adaugă ficăţeii fierţi şi măslinele verzi tăiate cubuleţe. Se potriveşte la gust cu sare, piper, muştar şi pătrunjel verde tocat mărunt.

3.  Se umplu albuşurile cu această compoziţie şi se ornează cu măsline şi câteva fire de arpagic. Se aşază pe un platou şi se servesc la aperitiv.

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica