Mingiuţe din popcorn

De Revista Unica pe

100 g porumb de floricele; 200 g apă; un baton scorţişoară; două cuişoare; 200 g zahăr; 2 linguriţe miere; colorant alimentar galben, portocaliu şi roşu; două albuşuri; două linguriţe suc de lămâie; 150 g zahăr-pudră

Prepară floricelele şi ţine-le la cald. Fierbe apa cu scorţişoară şi cuişoare şi, când clocoteşte, adaugă zahărul şi mierea. Împarte siropul în trei, colorează fiecare parte cu puţin colorant, cufundă floricelele în câte o culoare, apoi lasă-le să se scurgă. Bate albuşurile spumă, adaugă zahărul-pudră şi sucul de lămâie şi amestecă spuma cu floricelele. Formează bile din floricele, înveleşte-le în hârtie-pergament şi coace-le la cuptor, la foc mic, 20 de minute. Serveşte-le tăvălite în zahăr pudră.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Dorian Popa a recunoscut adevărul despre relația dintre el și Alina Eremia

Dorian Popa a recunoscut adevărul despre relația dintre el și Alina Eremia