Macaroane cu carne de pasăre şi caşcaval

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 26 iunie 2020, 16:00

Ai nevoie de o idee uşoară pentru cină? Atunci alege macaroanele cu carne de pui. Se prepară simplu, ai nevoie doar de cateva ingrediente şi cu puţin noroc nu e nevoie să treci pe la magazin înainte.
Ingrediente pentru 4 persoane:
carne de pasăre ;
500 g macaroane;
o ceapă mare;
un căţel de usturoi;
o cană roşii în bulion sau trei roşii mari, curăţate de coajă şi apoi tocate;
3 linguri ulei;
100 g caşcaval ras;
pătrunjel tocat; sare, piper

Pune 3 litri de apă cu sare la fiert, iar când aceasta clocoteşte adaugă macaroanele rupte în două şi fierbe-le conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi scurge-le bine. Căleşte ceapa tocată în uleiul încins într-o cratiţă, apoi adaugă usturoiul tocat mărunt şi carnea  de porc tăiată cubuleţe. Ţine pe foc încă 2-3 minute, după care adaugă roşiile în bulion, piperul şi 3 linguri din apa în care au fiert pastele. Fierbe sosul de carne timp de 4-5 minute, după care presară pătrunjelul tocat şi amestecă sosul în pastele scurse. Serveşte cu caşcaval ras, presărat deasupra, direct în farfurie.

Nu ezita sa citesti aceste retete simple cu paste! Iti vor face viata mai usoara!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!