Îngheţată de mere cu busuioc

De Revista Unica, pe

400 g mere acrişoare; 100 ml suc de mere natural; sucul şi coaja rasă de la o lămâie; un mănunchi de busuioc; 2 linguri fistic; 125 g zahăr; un plic zahăr vanilat; 150 g smântână; 50 g brânză ricotta

Taie merele şi curăţă-le de coajă şi de seminţe. Pune-le pe foc cu sucul de mere şi fierbe-le două-trei minute, apoi lasă-le să se răcească. Amestecă merele cu suc de lămâie, frunzuliţe de busuioc, fistic zdrobit, zahăr şi vanilie şi mixează în robot. Adaugă coaja de lămâie, smântâna şi ricotta. Ţine compoziţia într-un recipient metalic, la congelator, minimum trei ore înainte de a o servi.
Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!