Gulii cu cremă de brânză albastră

De Revista Unica pe

3 gulii (600 g); un cubuleţ supă de legume; 60 g brânză cu mucegai albastru; 60 g smântână; un praf de nucşoară, sare, piper, pătrunjel tocat

Taie guliile pe lung şi scobeşte-le pe mijloc cu o liguriţă, cam 1,5 cm adâncime. Opăreşte guliile în puţină supă (pregătită din cubuleţ), timp de 15-20 min. Freacă brânza cu smântâna, condimentează cu nucşoară, piper şi un strop de lămâie. Pune compoziţia în adânciturile guliilor, taie-le în 3-4 felii, decorează cu pătrunjel şi serveşte ca aperitiv sau gustare.

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica