Dovlecei umpluţi

De Revista Unica pe


2 dovlecei lungi; 4 linguri ulei; 300 g carne tocată de porc; o ceapă; 4 căţei de usturoi; un ardei iute; o lin­­guriţă cimbru uscat; un ou; 120 g brânză; sare, piper
 

Taie dovleceii în 4 bucăţi şi scobeşte-i de miez folosind o linguriţă. Căleşte ceapa în ulei, adaugă carnea tocată, usturoiul pisat şi ardeiul iute tocat şi amestecă bine. Adaugă şi pulpa dovleceilor, condimentează cu sare şi piper şi lasă să scadă. După ce ai luat vasul de pe foc, adaugă 80 g brânză rasă, cimbrul şi oul. Amestecă bine şi umple dovleceii cu această compoziţie. Aşază-i într-un vas termorezistent, presară restul brânzei şi coace-i la cuptor 20-30 de minute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro