Desertul preferat al Reginei. Şi tu îl poţi face oricând

De Geo Berciu, pe
Fostul maestru bucătar al reginei Elizabeth a II-a, Darren McGrady, a dezvăluit câteva dintre secretele ce se ascund în bucătăriile de la Palatul Buckingham.

Ordinea şi rigoarea engleză stăpâneşte şi în bucătăriile de la Palatul Buckingham, unde totul se învârte în jurul preferinţelor culinare ale reginei. Totuşi, în ciuda severităţii pe care o inspiră, suverana britanică are şi ea o slăbiciune culinară: Chocolate Biscuit Cake.

desert-preferat-regina 1

„Este singura prăjitură din care ea comandă o bucată în fiecare zi, până când tortul se termină”, spune Darren McGrady. „Mănâncă o mică bucată în fiecare zi, până când rămâi în bucătărie cu o bucăţică minusculă. Însă chiar şi acea bucăţică minusculă trebuie să i-o păstrezi. Dacă lipseşte o firimitură, ea remarcă acest lucru. Reginei îi place atât de mult acest desert, încât, atunci când se deplasează prin regat, Chocolate Biscuit Cake o urmează peste tot, cu trenul!”.

desert-preferat-regina 3

Chiar şi la nunta prinţului William cu Kate Middleton, unul dintre torturile pregătite de renumiţii bucătari ai casei regale a fost cel de biscuiţi, de altfel unul îndrăgit şi de nepoţii suveranei.

desert-preferat-regina 2

Citeşte aici cum se prepară Chocolate Biscuit Cake (tortul de biscuiţi cu ciocolată), desertul preferat al Reginei.

(Sursa foto: Northfoto, Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!