Cele mai ciudate 5 ciorbe tradiţionale româneşti. Care îţi place?

De Diana Zagrean pe

Rețetă tradițională din Crișana: Boi pe moare

(Rețetă de post)
Cele mai ciudate 5 ciorbe tradiţionale româneşti. Care îţi place?

Ingrediente:

Făină de mălai
Zeamă de varză (Moare)

•Ulei

Mod de preparare

Se fierbe zeama de varză (moare).
Din mălai se face o mamaligă tare care să poată fi tăiată cu ața și se formează din ea niste galuste (bulgărași), care se fierb in zeama de varză timp de 1-2 minute.
Apoi se scot, se scurg si se ung cu ulei, după care se pun în farfurie și se toarnă zeama de varză peste ei spre a fi mâncați.
Este o rețetă tradițională folosită, în special, în perioadele de post.

Nu rata si minunata ciorba de perisoare, care da gata orice roman!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5