Burger cu somon

De Revista Unica, pe

4 chifle; 700 g file de somon; o ceapă; 2 linguriţe suc de lămâie ; 2 linguri brânză de vaci; un ou; 6 linguri făină; sare, piper, ulei; 200 g iaurt; 2 legături verdeaţă tocată (mărar şi pătrunjel); frunze de salată, o lămâie

Frige somonul la grătar, apoi taie-l bucăţele. Toacă ceapa mărunt şi pune în mixer peştele (păstrează o bucată pentru decor), ceapa, sucul de lămâie, brânza de vaci, ouăle şi 3 linguri de făină. Amestecă bine, apoi condimentează cu sare şi piper. Formează cu mâna burgeri, dă-i prin făină şi prăjeşte-i la tigaie, în ulei, până capătă o culoare aurie. Prepară şi un sos din iaurt, verdeaţă tocată şi suc de lămâie. Serveşte burgerii calzi, în chifle, cu decor de salată verde, cubuleţe de somon şi verdeaţă şi cu sos de iaurt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!