Borş rusesc de peşte

De Lumea Femeilor pe

trebuie să încerci această reţetă sănătoasă şi foarte răcoroasă de ciorba de peste pe stil rusesc!

4 – 6 PERSOANE
PREPARARE: 45 MINUTE

►500 g file de cod
► 400 g file de somon
► 400 g file de sturion
► 2 cartofi mari, fierţi
► 1 morcov
► 1 ceapă mare
► 1 legătură pătrunjel
► 2 frunze de dafin
► sare
► 1 lingură mărar tocat
► 1 tulpină praz
► 1 Plic Maggi Borş pentru Ciorbă Românească
► mărar pentru decor

►Într-o cratiţă se pune 4 litri de apă la fiert. Cartofii se curăţă de coajă şi se taie bucăţi, morcovii se taie rondele, iar ceapa şi pătrunjelul se toacă mărunt. Se pun toate în apă şi se lasă să fiarbă 10 minute. Se adaugă foile de dafin şi sare şi se mai lasă 10 minute.
► Între timp, peştele se taie în bucăţi. Peştele se pune în supa în care au fiert legumele, se lasă 10 minute, apoi se scoate şi se păstrează la cald.
► Prazul se toacă mărunt. Apoi se adaugă 1 Plic Maggi Borş pentru Ciorbă Românească. Înainte de servire, în supă se pune prazul şi mărarul şi se mai dă într-un clocot. Se repartizează supa pe farfurii, se pun şi bucăţile de peşte şi se serveşte cu mărarul şi feliuţele de lămâie.
Încearcă şi supa de peşte cu orez şi migdale!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro