Borş de legume

De Revista Unica, pe

două cepe; 3-4 cartofi; 2 morcovi; o ţelină; o rădăcină de pătrunjel; un ardei gras; un ardei iute; un dovlecel; un ou; un plic de borş; 100 ml smântână; leuştean şi pătrunjel verde; sare; crutoane

Pune legumele la fiert în această ordine: ceapa tăiată mărunt, morcovul ras şi ardeiul tăiat fideluţă, apoi albitura şi ţelina tăiate cubuleţe. După ce au dat un clocot, adaugă dovlecelul şi cartofii tăiaţi bucăţi mai mari. Condimentează cu sare şi ardei iute tocat mărunt. Când legumele sunt fierte, adaugă borş după gust şi ia supa de pe foc. Bate oul cu smântână şi cu câteva linguri de supă fierbinte. Drege supa cu acest amestec, turnat încet, să nu se coaguleze oul. La sfârşit, pune verdeaţa proaspăt tocată. Serveşte supa caldă, cu crutoane alături.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!