Prajitură cu mere şi nuci – răsfaţă-i pe cei dragi de Sărbători!

De Adina Radu pe

Decembrie iar. Zumzetele de colinde de la fiecare colț de stradă și mirosul de cozonac aburind ne anunța că a venit vremea să fim alături de cei dragi, să împărțim nu doar
cadouri, dar și bucurii și gânduri bune.

Beko este și anul acesta ajutorul de încredere al “Moşului”. Astfel, pentru zilele de sărbătoare în care reușești să ai prietenii și familia lângă tine, Beko îți propune să-i răsfeți cu o prăjitură tradițională cu mere și nuci, un desert ușor și plin de arome. Beko îți recomanda să coci prăjitură timp de 50-60 de minute în cuptorul multifuncțional OIM25701X, folosind funcția de gătire lentă, și la sfârșit să o servești cu melasa de roșcove. Rețeta completă o găsești pe www.gatesti-ingenios.ro, la secțiunea Soluții sănătoase, alături de alte sugestii culinare delicioase.

Cuptorul multifuncțional Beko OIM25701X va garanta nu doar succesul desertului, dar și al întregii mese de Crăciun întrucât dispune de 14 funcții de gătire, inclusiv gătirea la aburi, Booster&Grill, care te vor ajuta să pregătești un meniu complet, cu care îi vei surprinde cu siguranță în mod plăcut pe cei dragi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro