Cum arată sărbătorile în familiile regale

Sarbatorile nobililor se tin ca în… povesti. Fie ca se petrec în familie, pe la sindrofii sau palat, Mosul îi va repera negresit, dupa sângele albastru.
1. Craciunul pursânge românesc este de gasit la Castelul din Savârsin, destinatia de iarna traditionala pentru familia regala a României (Regele Mihai, Regina Ana, Principesa Margareta si Principele Radu)

2.  Regina Elisabeta a Angliei livreaza din 1952 traditionalul discurs, în direct de la Palatul Buckingham. Si ne face de fiecare data sa ne reîndragostim de coafura ei adorabila.

3. În Monaco, fratii Caroline, Stephanie si Albert, urmasii lui Grace Kelly si ai printului Ranier al III – lea, îsi cadorisesc micii supusi în fiecare decembrie, la festivitatea de la Royal Palace. Sa tot cresti mare în Principat!

4. Anul trecut, când nu devenise înca sotia lui Daniel Westling, fostul sau antrenor de fitness, Victoria (33), printesa a Suediei, se afla la Paris pentru ceremonia de iluminare a celor doi brazi uriasi, oferiti în dar parizienilor.

5. Cea mai aratoasa familie regala se afla în Spania. Letizia (38), Felipe (42) si odraslele lor, infantele Sofia si Leonor, au cucerit prin atitudinea relaxata, din poza Craciunului 2009.

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: