Zodii care au noroc în dragoste în 2019

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 13 decembrie 2018, 17:27
Față de anul precedent, anul 2019 va fi mult mai bun pentru toate zodiile, atât din punct de vedere astrologic, cât și numerologic. La capitolul dragoste, anul 2019 favorizează toate zodiile, în primul rând datorită faptului că Venus, planeta iubirii și a armoniei, nu va avea nicio perioadă de retrogradare.

Pe de altă parte, până în decembrie 2019 ne vom bucura de un alt aspect astrologic extrem de favorabil și anume Jupiter, planeta Marilor Beneficii, se va afla în zodia pe care o guvernează, în Săgetător. Cu alte cuvinte, după 12 ani de tranzit se va afla acasă și va trimite energii pozitive asupra tuturor nativilor, favorizați fiind aceia cărora le traversează casa sentimentală. Iată care sunt zodiile care au noroc în dragoste în 2019!

Gemeni

Prima zodie favorizată în dragoste în 2019 este zodia Gemeni. Având în vedere că Jupiter, planeta Marilor Beneficii, le traversează întocmai casa partenerială, acești nativi vor avea de două ori mai multe șanse să-și întâlnească sufletul pereche în acest an. În prima parte a anului 2019 pot avea parte de relații karmice și întâlniri cu persoane de care se vor simți extrem de atrași energetic. Situațiile de tip deja-vu, premonițiile și telapatia vor fi nelipsite din viața celor născuți în zodia Gemeni. Pentru legarea relațiilor de lungă durată și chiar semnarea actelor de căsătoriie, favorite în mod deosebit sunt lunile octombrie și noiembrie, atunci când Venus, planeta iubirii, la va tranzita sectorul partenerial, alături de Jupiter, Marele Benefic al zodiacului.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură de energia și protecția Marelui Benefic, Jupiter, întocmai pe casa iubirii, aspect care, până pe data de 3 decembrie 2019, le va aduce, fără îndoială, un partener de cuplu. Tentațiile vor fi mari începând chiar de la Luna Plină formată în semnul lor pe data de 21 ianuarie și care este însoțită de o eclipsa. Relațiile care se leagă către finalul lunii iulie și în august au șanse mari de reușită, fiind susținute și de Venus, planeta iubirii, care va influența în mod benefic axa relațională a nativilor Leu.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi favorizați în plan amoros din toate direcțiile în anul 2019. Cum spuneam mai sus, Jupiter, planeta marilor beneficii, și întocmai stăpânul lor, le va aduce noroc și șanse pe toate planurile, însă impactul va fi foarte mare în plan personal și sentimental. Încă de la începutul anului, nativii se vor bucura de prezența lui Venus, planeta iubirii, întocmai în semnul lor, aspect care le poate aduce o nouă poveste de dragoste sau consolidarea celei deja existente. În plus, pe tot parcursul anului, Chiron, Vindecătorul zodiacului, le va aduce Săgetătorilor înțelepciunea necesară pentru a lua cele mai bune decizii în plan sentimental.

Vărsător

Chiar dacă începutul anului 2019 va veni cu situații tensionate în plan sentimental, situații cauzate de eclipse și tranzite mai puțin favorabile pentru cei născuți în zodia Vărsător, odată cu sezonul cald și atmosfera în cuplu se va mai detensiona. Este recomandat ca nativii Vărsător să ia deciziile radicale la începutul anului și să fie pregătiți să înceapă noi relații. Nativii care nu reușesc să dea curs unei povești de iubire în această perioadă vor avea ocazia și în toamnă. Este foarte posibil să fie vorba de parteneri și pretendenți cunoscuți la locul de muncă sau prin intermediul jobului.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!