Evenimentul astrologic al anului 2018: Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră în semnul Săgetător

De Mădălina Manole pe 08 noiembrie 2018
Jupiter, planeta marilor beneficii sau Marele Benefic, așa cum mai este numit în astrologie, intră în semnul Săgetător. Este considerat marele eveniment al anului 2018 pentru că Jupiter este întocmai planeta care guvernează zodia Săgetător, prin urmare "se întoarce acasă", tranzit pe care l-a făcut ultima dată în urmă cu 12 ani.

Jupiter intră în zodia Săgetător pe data de 8 noiembrie 2018 și va tranzita acest semn zodiacal timp de un an. Este un eveniment de o amploare remarcabilă, iar influența sa asupra zodiilor este una benefică și mult amplificată pozitiv grație faptului că Jupiter a revenit în zodia pe care o patronează. Iată cum va influența zodiile tranzitul lui Jupiter prin Săgetător!

Berbec

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Berbec șansa de a pleca în străinătate, fie pentru a lucra, fie pentru a studia și le pregătește un adevărat salt în carieră. Oportunitățile în sectorul profesional vor fi multiple, iar nativii sunt sfătuiți să înceapă cursuri de pregătire profesională în vederea avansării.

Taur

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a-și îmbunătăți considerabil situația financiară. Nativii pot primi sume de bani, cadouri și avantaje materiale, însă aspectul poate aduce și moșteniri, donații, sau accesarea cu ușurință a unui credit. Totodată, cei care dețin bani în comun cu partenerul de viață sau terți se pot bucura de o creștere considerabilă a veniturilor. Pe de altă parte, acest tranzit va activa casa intimității și a sexualității.

Gemeni

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a cunoaște o persoană cu care să înceapă o poveste de dragoste de lungă durată. Nativii care sunt în relații solide vor avea șansa de a se căsători. Armonia va domina în toate parteneriatele Gemenilor, inclusiv în cele profesionale, unde oportunitățile nu vor întârzia să apară, iar contractele încheiate acum se vor dovedi extrem de profitabile.

Rac

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a se face remarcați și de a avansa la locul de muncă. Nativii vor avea parte de oportunități remarcabile în carieră și ascensiunea profesională va fi pe lista priorităților. De asemenea, starea de sănătatea a nativilor Rac se va îmbunătăți considerabil, iar afecțiunile cu care s-au confruntat până acum își vor găsi vindecarea.

Leu

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a-și îmbunătăți și consolida relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul. În cuplurile solide, este posibil ca familia să se mărească și partenerii să devină părinți. De asemenea, nativii singuri pot avea parte de mai multe aventuri în anul ce vine și nu este exclus ca una dintre acestea să se transforme în relație serioasă. Pe de altă parte, va fi o perioadă favorabilă creației, activităților artistice și sportive, iar nativii preocupați de aceste sectoare pot înregistra succese remarcabile.

Fecioară

Jupiter în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a-și îmbunătăți și consolida relația cu membrii familiei, în special cu părinții și vor fi surprinși să observe că neînțelegerile existente până acum se vor dizolva. Pe de altă parte, tranzitul le va aduce oportunități legate de locuință, ceea ce poate însemna că nativii Fecioară pot cumpăra, vinde, închiria și chiar renova casa.

Citește și – Uranus, planeta transformărilor, se întoarce în Berbec. Iată cum afectează fiecare zodie în parte

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA