Lună Nouă în Scorpion. Iată cum va fi influențată fiecare zodie în parte

De Mădălina Manole pe 06 noiembrie 2018
Luna Nouă se formează în semnul Scorpion pe data de 7 noiembrie 2018 i timp de aproximativ două săptămâni își va exercita influența asupra tuturor zodiilor, fiecare semn în parte fiind afectat în funcție de sectorul astrologic pe care-l traversează astrul selenar. 

Luna Nouă este momentul unui nou început și, la modul general, ar trebui privit ca pe un aspect astrologic pozitiv. Faptul că se formează în zodia Scorpion poate cere transformare, regenerare, reconstruire, renaștere, poate favoriza sentimente de răzbunare, ranchiună, dar poate aduce și pasiune, secrete, dorință, sexualitate și spiritualitate. Iată cum îți influențează zodia în parte Luna Nouă din semnul Balanță, din data de 7 noiembrie 2018!

Berbec

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia unui nou început legat de partea financiară. Nativii pot începe să-și planifice banii mai eficient și sunt sfătuiți să nu mai fie atât de cheltuitori. Pe de altă parte nu este exclus să demareze un proiect nou alături de partenerul de viață sau alături de foști parteneri de afaceri care să le îmbunătățească considerabil bugetul.

Taur

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Taur ocazia unui nou început în zona parteneriatelor. Acest aspect poate aduce o nouă relație celor singuri, poate aduce o cerere în căsătorie celor care au construit până acum o relație solidă, dar poate aduce și despărțire în cazul nativilor a căror relație de dragoste nu mai funcționează. Pe de altă parte, noi parteneriate profesionale și de afaceri pot fi demarate în această perioadă.

Gemeni

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia unui nou început legat de muncă și sănătate. Acest aspect poate însemna că nativii primesc sarcini și responsabilități noi la locul de muncă, dar poate aduce și o schimbare a jobului în sine. Nativii care-și caută loc de muncă se pot angaja în această perioadă. Pe de altă parte, Gemenii sunt sfătuiți să se preocupe mai mult de sănătate, să-și facă analizele și să înceapă un tratament. Cei care s-au confruntat cu afecțiuni și neplăceri la acest capitol, pot observa o ameliorarea a simptomelor.

Rac

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Rac ocazia unui nou început legat de zona sentimentală. Acest aspect poate aduce o aventură nativilor singuri, însă pentru cei care au relații solide și de lungă durată poate însemna trecerea la alt nivel, posibil venirea pe lume a unui copil sau nativii se hotărăsc să devină părinți. De asemenea, relația cu copiii se va îmbunătăți și poate depăși niște obstacole existente până acum.

Leu

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia unui nou început legat de familie și locuință. Acest aspect poate aduce o îmbunătățire a relațiilor cu membrii familiei sau, din contră, o destrămare a acestora, dacă până acum au existat neînțelegeri. Pe de altă parte, nu este exclus ca nativii să-și schimbe domiciliul, să se mute la sau de la părinți, sau să înceapă renovarea casei.

Fecioară

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia unui nou început în sfera comunicării, a informațiilor și a deplasărilor, semn că aceste domenii vor prezenta un mare interes pentru nativi. Aceștia pot începe un curs de perfecționare profesională, pot alege să studieze la distanță și vor deveni comunica mai bine cu cei din jur, în special cu frații, dar și cu rudele la modul general.

Citește și – Uranus, planeta transformărilor, se întoarce în Berbec. Iată cum afectează fiecare zodie în parte

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Povestea frumoasei polițiste care dirijează circulația în Piața Victoriei din București

Povestea frumoasei polițiste care dirijează circulația în Piața Victoriei din București