Stilul de a dormi în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar, pe

Semnul zodiacal îţi influenţează, în mare, şi stilul de som. Dormi ca un prunc sau te ţin grijile trează până târziu?

Berbec: Agitaţia şi dinamismul te ţin în priză până în ultimul moment, Adică acela în care adoarmi în timp ce îţi aşezi capul pe pernă.

Taur: Pentru tine, somnul e o artă! E un ritual adus Sfintei Odihne. Doarmi profund, durabil şi sănătos, cu condiţia să nu mănânci ceva greu înainte.

Gemeni: Ai nevoie de o carte, un film sau, în cazuri extreme, chiar laptopul înainte de culcare. Ca să eviţi ahitaţia nervoasă ce te+ar putea ţine trează renunţă la ele în favoarea unei băi calde urmate de un masaj.

Rac: Empatizezi cu cel care doarme alături de tine şi te trezeşti la cea mai mică mişcare sau oftat în somn al lui. Dormi bine sau prost în strânsă legătură cu fazele Lunii.

Leu: Uimitor cât de mult poţi să dormi, atunci când îţi permiţi aceasta. Mai ales că nu-ţi place să ţi se facă program si poţi, de exemplu, să alegi să rămâi trează până spre dimineaţă…

Fecioară: Ai prefera să te lipseşti de somn, dacă ai putea. Când ştii câte ai putea să faci sau să studiezi în timpul acesta.. Dar nu-ţi place să ai o viaţă haotică aşa că ţii la „somnul de frumuseţe”.

Balanţă: Pentru tine patul e mai repede un loc de întâlniri romantice… Ai o relaţie foarte specială cu el, mai ales când îţi permiţi să leneveşti până târziu cu o carte în mână. Altfel ai somnul uşor şi te deranjează orice zgomot.

Scorpion: Ai nevoie de puţine ore de somn, faţă de alţii, datorită înzestrării tale vitale care e nativă. Preferi să dormi singură sau numai în casă cu cineva de încredere. Nu te simţi bine pe „teritoriu străin”.

Săgetător: Te culci târziu, fiindca de obicei ajungi mai târziu acasă, după ce ai terminat cu toate treburile. Dormi zdravăn, mai ales după dragoste sau sport. Altfel te poate prinde dimineaţa cu o carte în mână…

Capricorn: Te relaxezi destul de greu şi eşti prima care ar încerca nişte pastile-minune ce permit să nu mai ai nevoie de somn. Diversele gânduri şi procupări se reflectă adeseori în visele sau insomniile tale.

Vărsător: Somnul tău depinde de starea de spirit în care eşti. Dacă eşti niniştită, dormi ca un îngeraş. Dacă te preocupă ceva, nici nu poate fi vorba de somn!

Peşti: Pentru tine graniţa dintre starea de veghe şi cea de somn sau de vis este fluctuantă. Uneori crezi că visezi şi de fapt eşti trează… alteori pe dos!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!