Cum cucerești o femeie din zodia Pești

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 13 mai 2016, 14:51

Femeile din zodia Pești sunt blânde, altruiste și loiale. Nativele acestei zodii sunt empatice și vor simți durerea și tristețea celor dragi. Acest lucru le face să obosească repede și să-și dorească să se retraga undeva departe de oameni pentru a-și reface puterile. Nu sunt femei extrem de complicate, dar e nevoie de timp și răbdare pentru a le putea cunoaște și înțelege cu adevărat.

Citește Horoscopul lunar pentru Pești

Iată câteva sfaturi despre cum cucerești și păstrezi o femeie din zodia Pești.

Arată-i ca ești manierat. Peștii prețuiesc bunul simț și cavalersimul.

Invit-o într-un parc unde e apă. Semnele de apă se vor simți în largul lor lânga mediul preferat.

Folosește un parfum fresh. Nativele din Pești au un nas foarte senisibil așa că folosește un parfum bun, dar delicat.

Împărtășește-i visurile tale. Fiind cea mai empatică zodie, va simți același entuziasm.

Nu îi uita ziua de naștere. E singura data pe care își dorește să o ții minte. Nu îi face cadouri grandioase. Femeia din Pești apreciază cadourile personale, nu neapărat scumpe.

Nu minți! Peștele este cel mai intuitiv semn zodiacal, va simți imediat când cineva minte și nu va ierta prea ușor gestul.

Las-o să te răsfețe! Femeile din Pești își arată aprecierea față de bărbații din viața lor prin mici gesturi (prânzul la pachet, un bilețel de amor în haina costumului, un bilet la filmul preferat etc)

Protejeaz-o! Firava femeie din Pești are nevoie să știe că are un bărbat o care va face să se simtă în siguranță.

Fă-i masaj la picioare. Picioarele sunt punctul sensibil al femeilor din Pești. O vei cuceri dacă te vei oferi să-i masezi picioarele.

Arată-i că ești preocupat de sănătate și alimentație. Peștele se îngrijorează la orice strănut sau tușit și crede că prevenția este cel mai bun medicament.

Nu râde de părerile ei. Femeia Pești este foarte tolerantă și se așteaptă ca tu să fii la fel.

Întelege-i altruismul și nu-l considera defect. Nativele din Pești sunt persoane extrem de miloase și se așteaptă ca cei din jurul lor să accepte sau măcar să tolereze acest fapt.

Fii romantic! Ține-o de mână, du-o la un film de dragoste, pregătește-i o baie cu spumă, daruiește-i florile sau dulciurile preferate etc.

Sărut-o pe gât sau pe obraz. Femeile din zodia Pești sunt extrem de sensibile și vor aprecia un asemenea gest de afecțiune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!